KunstschatGeopend tot 16.00

cadeauwinkels - Kunstschat - kaartoverzicht

Kunstschat

Op zoek naar oorspronkelijke, open kunst, die past in uw woning, bedrijf, kantoor of praktijk-ruimte? Kunst die door kleur, onderwerp en directheid aanspreekt? Een mooi relatiegeschenk of cadeau voor uw partner, kind, collega's, vriend?

Dan bent u op het goede adres. Kunstuitleen Kunstschat verhuurt en verkoopt outsiderkunst. Wij beschikken over ongeveer 200 kunstwerken, gemaakt door ruim 35 kunstenaars zelfstandig werkzaam of in ateliers van Dichterbij (zorgorganisatie voor mensen met een beperking). Onze huur- en koopprijzen zijn zeer gematigd.
Daarnaast kunnen wij voor u in opdracht kunstwerken realiseren met als onderwerp uw bedrijf of kernactiviteit.
Ook verkopen wij keramische en andere creatieve producten, die een aanwinst vormen voor uw (bedrijfs-)presentatie (denk aan tasjes voor goodiebags, slingers voor verjaardagsfeestjes, decoratieve lampjes), en verzorgen workshops voor groepen (familieportret!).

Kunstschat is een etalage voor zeven ateliers van Dichterbij: naast Kunstschat zelf, gevestigd in Gennep (L.), is dat Frekie's in Uden, Atelier Kunstfabriek in Oss, Kunst-Werk in Schijndel, Merapi in Overasselt, Papyrus in Grave en Roggy in Cuijk. In al deze ateliers wordt met veel plezier, en door ieder naar vermogen, gewerkt aan oorspronkelijke kunst en ambachtelijke producten. Het contact met u als klant maakt onze deelnemers trots op hun producten!

Services

  • kunstverkoop
  • ambachtelijke producten
  • kunstuitleen
  • keramiek
  • kunstopdrachten op maat

Openingstijden

Open
Sluit om 16.00
maandag9.30 - 16.00
dinsdag9.30 - 16.00
woensdag9.30 - 16.00
donderdag9.30 - 16.00
vrijdag9.30 - 12.00
zaterdag11.00 - 16.00
zondag12.00 - 17.00

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De decadeauwinkel.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

Kunstschat
Markt 13
6591BZ Gennep

+31 (0)485 519739

Deel deze pagina

Kunstschat img