kerstpakketten.tv

kerstpakketten.tv

Kerstpakketten.tv is al sinds 1996 een solide leverancier van een enorm assortiment kerstpakketten en eindejaarsgeschenken. Wij bieden u de keuze uit de mooiste pakketten van Nederland tegen de scherpste prijzen.

U kunt ons het beste zien als een groothandel in kerstgeschenken. Doordat we korte lijnen hebben met onze leveranciers hebben we aardig wat invloed in de samenstelling van de kerstpakketten voor het komende seizoen. Ook kunnen we snel en eenvoudig speciale wensen vervullen als het om de invulling van uw kerstpakket gaat. Wilt u een extra kaartje bij laten pakken, liever geen varkensvlees in uw pakket of verzending naar meerdere afleveradressen? Wij kunnen het voor u regelen.

Vanaf januari zijn wij druk bezig met het vinden van trends en leuke artikelen die wij graag in een kerstpakket zouden willen zien. Vanaf medio maart sluiten wij de contracten met onze leveranciers. Omdat we groot inkopen kunnen we u het, naar onze mening, mooiste en breedste assortiment kerstpakketten tegen de scherpste prijzen garanderen. Zo verzekerd kerstpakketten.tv zich er van, de beste collectie kerstpakketten van het land kunnen voeren.

Services

  • Bezorgservice

Openingstijden

maandag?
dinsdag?
woensdag?
donderdag?
vrijdag?
zaterdag?
zondag?

Recensies

Schrijf als eerste een recensie!

Community

Geplaatste berichten zijn voor iedereen leesbaar

Profielafbeelding gast
Gast


Er zijn nog geen berichten geplaatst op deze pagina.

Beheerder

Deze pagina is niet geclaimd

De decadeauwinkel.nl community helpt deze pagina zo actueel mogelijk te houden. Ook bijdragen? Gebruik de knop per gewenst blok.


Adres- en contactgegevens

kerstpakketten.tv
Lamoenenhof 53
5371DD Ravenstein

+31 (0)486 417119

Deel deze pagina

kerstpakketten.tv img